Skorzystaj z naszej wyjątkowej oferty i skutecznie kontroluj kiełkowanie ziemniaków z FAZOR 80 SG / HIMALAYA 80 SG i ARGOS przez cały sezon!
Kup 100 kg FAZOR 80 SG / HIMALAYA 80 SG,
a zyskasz do 100 l ARGOS gratis na drugą usługę*
Warunki promocji
Krok 1:
Kup 100 kg FAZOR 80 SG / HIMALAYA 80 SG w terminie 01.05.2024 – 31.08.2024
Krok 2:
Prześlij fakturę na adres e-mail cropservice@upl-ltd.com w terminie 01.08.2024 – 15.12.2024.
Krok 3:
Złóż 2 zamówienia na ARGOS (na www.uplcropservice.pl) z usługą aplikacji i zyskaj od 60 do 100 l ARGOS gratis na drugą usługę w sezonie przechowalniczym!*
*Warunkiem otrzymania nagrody jest realizacja pierwszej usługi u klienta, w trakcie sezonu przechowalniczego. Termin wykonania drugiej usługi zamgławiania ARGOS: 01.09.2024 – 31.05.2025
• Regulamin promocji dostępny TUTAJ.
Poznaj nasze rozwiązania!
FAZOR 80 SG / HIMALAYA 80 SG
Substancja czynna: hydrazyd maleinowy w postaci soli potasowej – 80% (800 g/kg)
Fazor 80 SG / Himalaya 80 SG to regulator wzrostu, który może być stosowany zarówno na plantacjach ziemniaków z przeznaczeniem na świeży rynek oraz do przetwórstwa. Wykazuje działanie hamujące proces kiełkowania ziemniaków w przechowalni, ponadto ma korzystny wpływ na plon handlowy ziemniaków.
ARGOS
Innowacja w przechowywaniu ziemniaków olejek pomarańczowy – naturalna substancja czynna, która zapewnia kontrolę kiełkowania ziemniaków w trakcie przechowywania. Środek Argos wykazuje działanie kontaktowe i jest dostępny wraz z usługą aplikacji – więcej informacji kliknij tutaj
Ze środków ochrony roślin należy korzystać z zachowaniem bezpieczeństwa. Przed każdym użyciem przeczytaj informacje zamieszczone w etykiecie i informacje dotyczące produktu. Zwróć uwagę na zwroty wskazujące rodzaj zagrożenia oraz przestrzegaj środków bezpieczeństwa zamieszczonych w etykiecie.
Ta strona korzysta z plików cookie w celu poprawy bezpieczeństwa, wydajności i lepszego zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy poruszają się po stronie. Robimy to, abyśmy mogli ulepszyć naszą stronę internetową dla przyszłych użytkowników. Szczegółowe informacje na temat korzystania z plików cookie na tej stronie można znaleźć i zarządzać nimi w naszej Polityce prywatności.Zgadzam się